Testere auto MotorDiag.ro, testere auto, diagnoze auto, interfete diagnoza, accesorii testere auto, programatoare de chei, programatoare kilometraj, laptopuri diagnoza auto, testere auto originale

Termeni și condiții

Noi vindem cele mai performante testere auto.

1) Produsele noastre beneficiaza de o garantie de 12 luni.

Situatiile in care produsele nu vor beneficia de garantie:
- sigiliul este rupt sau eliminat (nu se livreaza niciodata interfete fara sigiliu)
- interfetele de 12V sunt folosite la masini cu 24V
- nu se foloseste softul oferit de noi
- se face update desi in instructiuni sau pe site sunteti atentionati sa nu faceti update
- apar probleme din cauza mufelor OBD de la autoturisme  ( de exemplu pinii de tensiune sunt inversati si se arde calea de comunicare a interfetei )

2) Durata garantiei:

In majoritatea cazurilor reparatia este efectuata intr-un timp rapid de catre departamentul service ( 1-2 zile lucratoare ) dar exista si posibilitatea de a expedia produsul catre fabricant in vederea reparatiei astfel timpul de asteptare poate creste considerabil.

In situatia in care produsul nu poate fi reparat acesta va fi inlocuit. Nu se va face retur la plata produsului decat in maxim 14 zile din momentul achizitionarii  si doar daca produsul nu a fost afectat de dumneavoastra. ( vezi punctul 1)


3) Responsabilitatile cumparatorului:

Interfetele ce modifica orice parametru al masinii reprezinta riscul celui care le foloseste, noi nu ne vom face raspunzatori in situatia in care aceste produse nu au fost folosite corespunzator sau au aparut probleme (la masini) in urma utilizarea lor.

4) Returnari

Returnarea produselor se poate face in maxim 14 zile lucratoare. Transportul produsului pe care il veti returna va fi suportat de noi doar in cazul in care au aparut erori create de motordiag.ro ( de exemplu ati comandat OP-COM si ati primit VCDS ). In restul situatiilor va trebui sa achitati dumneavoastra taxa de curier.Se pot returna banii pe produs decat in cazul in care s-au respectat conditiile de la punctul 1. Firma noastra nu va achita ramburs coletele venite la returnare, banii vi-i vom livra in cont bancar sau orice alta metoda preferati ( de exemplu Western Union, etc. ) dupa ce produsul va fi inspectat de departamentul service, maxim 24 de ore din momentul in care s-a intors la noi produsul respectiv.

Pentru returnari click aici.