Testere auto MotorDiag.ro, testere auto, diagnoze auto, interfete diagnoza, accesorii testere auto, programatoare de chei, programatoare kilometraj, laptopuri diagnoza auto, testere auto originale

Testere diagnoza auto - ce inseamna?

  Venim in ajutorul incepatorilor cu cateva detalii generale legate de testere auto si interfete de diagnoza auto. 

   In trecut, masinile nu erau foarte accesorizate ca in prezent. Masinile foloseau carburatoare si doar cateva relee pe primul loc fiind mecanica pura. Acum orice masina indiferent de pretul ei are cel putin calculator de motor, calculator pentru frane, airbag-uri, imobilizator. Autoturismele mai scumpe au deja cate un calculator (ECU) care este raspunzator pentru anumite butoane aparute in habitaclu dar si pentru siguranta noastra, pentru motor, transmisie, cu alte cuvinte exista ECU pentru orice modul al masinii. 

   Reparatiile nu mai pot fi facute dupa ureche iar cealalta metoda clasica " reparam prin eliminare" devine deja din ce in ce mai scumpa. 

Va oferim testere auto si interfete de diagnoza de calitate, in functie de buget si de amploarea lucrarilor.

De exemplu pentru posesorii de masini produse de grupul VAG, va recomandam produsele VCDS care sunt niste de fapt niste cabluri de diagnoza insotite de soft cu ajutorul carora puteti efectua atat o diagnoza rapida cat si testari avansate, codari, programari de chei, etc. Aceste interfete de diagnoza in functie de versiune, au si limba engleza + limba romana + limba maghiara.  Acelasi lucru poate fi povestit si despre testerele OpCom, Ford VCM OBD, Inpa ISTA, Inpa K+DCAN, DDT2000, Toyota Mini VCI, etc.

Pentru cei care detin mai multe masini, va recomandam una dintre versiunile de Delphi DS150E care sunt concepute atat pentru utilizatorii casnici cat si pentru service-uri. Acest tester Delphi DS150E colecteaza intr-un mod inteligent toate erorile aflate in modulele masinii. Pretul testerului Delphi pleaca de la 500 de lei si poate ajunge pana la suma de 1500ron( in functie de hardware si optiuni).  Asemanator cu Delphi DS150E este si Autocom CDP +, Ucandas, Launch X431 PRO, Maxidas DS708, Multidiag PRO, si multe altele prezente in oferta noastra. 


Aceste interfete de diagnoza sunt utile pentru:

- testarea auto atunci cand achizitionati o masina second,

- diagnoza in momentul in care observam nereguli in mersul motorului sau alte led-uri din bord ce ne atentioneaza ca sunt probleme

- resetarea intervalului de service ( il putem face singuri, nu e nevoie sa platim de fiecare data pentru resetare in service)

- urmarirea parametrilor in timp util pentru a preintampina alte probleme ( DPF, Turbo, Injectoare, etc )

- codari si adaptari  ( programari de chei noi, aflare de cod pin, adaugare de module noi, modificare setare in modulele existente, etc)

- retragerea placutelor de frana de mana pentru inlocuirea acestora ( se aplica la masinile cu frana de parcare electronica)